Καλώς Ήρθατε στο αρχοντικό Μουζάλικο

Κάμπος, Χίος

Arrival calendar
Departure calendar
Guests calendar

Ο παραδοσιακός ξενώνας του Μουζάλικου προσφέρει υπηρεσίες διαμονής και πρωινού, όπου ο φιλοξενούμενος νιώθει σαν στο σπίτι του, με άνεση και προσωπική εξυπηρέτηση σε ένα μαγευτικό και ήρεμο περιβάλλον.

Δωμάτια

Ο παραδοσιακός ξενώνας του Μουζάλικου

Το πετρόκτιστο ιστορικό αρχοντικό της οικογένειας Μουζάλα, το οποίο χρονολογείται από την Γενοβέζικη εποχή, περιλαμβάνει το δικό του οικόσημο ευγενείας, το οποίο είχε δοθεί από την Δημοκρατία της Γένοβας (11ος-17ος αι.). Επιπλέον, περιλαμβάνει το δικό του περιβόλι εσπεριδοειδών στην καρδιά του Κάμπου, στο νησί της Χίου, όπου το αρχοντικό έχει μετατραπεί σε ένα άνετο και πολύ φιλόξενο παραδοσιακό ξενώνα. Το Μουζάλικο λειτουργεί ως μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο, του οποίου οι φιλικοί ιδιοκτήτες του θα σας καλωσορίσουν εγκάρδια με την χαρακτηριστική χιώτικη φιλοξενία.

Ο ξενώνας του Μουζάλικου προσφέρει φιλοξενία στα πλαίσια διαμονής και πρωινού, όπου από την πρώτη στιγμή ο φιλοξενούμενος νιώθει σαν στο σπίτι του, άνετα και με προσωπική εξυπηρέτηση σε ένα μαγευτικό και ήρεμο περιβάλλον. Επίσης, οι υψηλοί πετρόκτιστοι τοίχοι, η αυλή, η στέρνα, το μαγγανοπήγαδο και ο φυσικά σκιασμένος εξωτερικός χώρος του, σας μεταφέρουν πίσω στον χρόνο, ενώ παράλληλα τα ευωδιαστά εσπεριδοειδή και τα λουλούδια δημιουργούν μια μαγευτική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στον ιστορικό ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΩΝΑ ΜΟΥΖΑΛΙΚΟ, στον Κάμπο στο νησί της Χίου για τις επόμενες ονειρεμένες διακοπές σας.


Μάθετε περισσότερα

Αξιοθέατα

Βραβεία

Mouzaliko Guesthouse Mansion award 2022 Booking.com
Πιστοποιητικό διάκρισης Certificate award