Δίκλινο δωμάτιο

  Το δίκλινο δωμάτιο αποτελείται είτε από ένα διπλό κρεβάτι είτε από δυο μονά. Η διακόσμηση είναι ξεχωριστή ανά δωμάτιο και παραπέμπει στην αυθεντική παραδοσιακή εποχή με θέα στην αυλή του ξενώνα.

  Στο δωμάτιο προσφέρονται όλες οι σύγχρονες υπηρεσίες όπως ασύρματο ίντερνετ, μικρό ψυγείο και τηλεόραση. Το δωμάτιο διαθέτει μπάνιο με μπανιέρα/ντους και τουαλέτα. 

Ο καθαρισμός των δωματίων γίνεται καθημερινά.

Μάθετε περισσότερα

Τρίκλινο δωμάτιο

  Το τρίκλινο δωμάτιο αποτελείται από ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι.

  Είναι ένα ευχάριστα διακοσμημένο, άνετο και δροσερό δωμάτιο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού χάρη στους πετρόκτιστους τοίχους. Επίσης προσφέρεται εύκολη πρόσβαση στην αυλή και στον πορτοκαλεώνα.

  Στο τρίκλινο δωμάτιο προσφέρονται όλες οι σύγχρονες υπηρεσίες, όπως ασύρματο ίντερνετ, τηλεόραση, μικρό ψυγείο, κλιματιστικό με ψύξη/ θέρμανση και διαθέτει μπάνιο με μπανιέρα/ντους και τουαλέτα.

Ο καθαρισμός του δωματίου γίνεται καθημερινά.

Μάθετε περισσότερα

Σουίτα στο ισόγειο

  Πρόκειται για μια ευχάριστα διακοσμημένη σουίτα. Είναι ευρύχωρη, αποτελείται από δυο υπνοδωμάτια τα οποία έχουν ένα κοινό μπάνιο και συνιστάται για οικογένειες καθώς έχει πρόσβαση στον κήπο του αρχοντικού.

  Στα δυο υπνοδωμάτια (ένα δωμάτιο διαθέτει διπλό κρεβάτι και το άλλο δυο ημίδιπλα) παρέχονται σύγχρονες υπηρεσίες (ασύρματο ίντερνετ, μικρό ψυγείο, δυο κλιματιστικά με θέρμανση/ψύξη) και ένα μικρό καθιστικό με τηλεόραση.

  Η σουίτα στο ισόγειο έχει εύκολη πρόσβαση στην αυλή, όπου υπάρχει η δυνατότητα να απολαύσει κανείς την διαμονή του στον αυλόγυρο όπου μπορεί να καθίσει άνετα με φίλους και μέλη της οικογένειας του.

Ο καθαρισμός του δωματίου γίνεται καθημερινά.

Μάθετε περισσότερα

Σουίτα στον πρώτο όροφο

  Η σουίτα στον πρώτο όροφο είναι η ιδανική επιλογή για μια πολυτελή διαμονή.

  Είναι μια ευχάριστα και μοναδικά διακοσμημένη, άνετη σουίτα στην οποία έχει διατηρηθεί η διακόσμηση της Γενοβέζικης εποχής με θέα την αυλή και τον πορτοκαλεώνα του ξενώνα.

  Η σουίτα βρίσκεται στον πρώτο όροφο, είναι προσβάσιμη με σκαλοπάτια όπου οδηγούν σε ένα ιδιωτικό μπαλκόνι στο οποίο μπορεί να δει κανείς την καταπράσινη πεδιάδα του κάμπου. 

  Η σουίτα είναι δίχωρη, αποτελούμενη από δυο υπνοδωμάτια (το ένα δωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και το άλλο δυο ημίδιπλα) όπου παρέχονται σύγχρονες υπηρεσίες (ασύρματο ίντερνετ, μικρό ψυγείο, κλιματιστικό με θέρμανση/ψύξη, ένα μικρό καθιστικό και μια τηλεόραση) και διαθέτει μπάνιο με μπανιέρα/ντους και τουαλέτα .

Ο καθαρισμός των δωματίων γίνεται καθημερινά.

Μάθετε περισσότερα